ua en ru

Барселона - Ювентус: прогноз букмекерів

Барселона - Ювентус: прогноз букмекерів Фото: "Барселона" - "Ювентус"

Фахівці вважають фаворитом каталонський клуб

Онлайн-трансляція поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між "Барселоною" і "Ювентусом" розпочнеться на РБК-Україна о 21:30, а дивитися матч можна на телеканалі Футбол 2. Букмекери вважають фаворитом гри господарі поля.

19 квітня, 21:45
Барселона, Камп Ноу

Так, букмекерська контора 1xBet на перемогу підопічних Луїса Енріке приймають ставки з коефіцієнтом 1,53. Успіх туринців оцінюється 5,85, а нічийний результат поєдинку - 5,3.

Контора William Hill також вважає каталонський клуб фаворитом зустрічі. Так, на тріумф "Барселони" приймаються ставки з коефіцієнтом 1,48. Ймовірність нічийного результату - 4,96, а перемога "Ювентуса" - 6,16.

У першому матчі чвертьфіналу ліги чемпіонів "Ювентус" здобув у рідних стінах переконливу перемогу над "Барселоною" з рахунком 3:0.

Нагадаємо, зустріч "Реала" - "Баварії" в Мадриді завершилася з рахунком 4:2, завдяки якій мадридці пробилися в півфінал Ліги чемпіонів. В іншій парі "Атлетіко" і "Лестер" найсильнішими виявилися підопічні Дієго Сімоне. Жеребкування відбудеться 21 квітня у штаб-квартирі УЄФА в Ньоні.