ua en ru

Барселона - Севілья: Ми повинні пишатися своїми футболістами, - Луїс Енріке

Барселона - Севілья: Ми повинні пишатися своїми футболістами, - Луїс Енріке Фото: Луїс Енріке

Наставник каталонців прокоментував гру за Суперкубок

Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке щасливий від того, що його команда почала сезон з перемоги в Суперкубоке УЄФА. Про це пише сайт УЄФА.

"Дуже важко вигравати будь-які трофеї, і цей матч знову це показав. Нам довелося важко на початку гри, суперники одразу повели в рахунку, але ми зуміли виправити ситуацію. Було дуже і дуже важко. Ми щасливі, що завоювали трофей для клубу і вболівальників. "Севілья" відмінно проявила себе, програючи по ходу матчу. Зрозуміло, що, коли ти виграєш 4:1, супернику втрачати нічого. Зараз ми повинні проаналізувати, що сталося з командою після цього і як "Севільї" вдалося повернутися в гру завдяки пенальті і декільком фланговим атакам. Це буває. У минулому сезоні ми вели з рахунком 2:0 в гостях у "Севільї" в чемпіонаті Іспанії, але вона відігралася. Люди думають, що "Барса" переможе автоматично, але це не так. Тим не менше ми повинні пишатися своїми футболістами", - сказав Енріке.

"У Педро були певні проблеми з привідним м'язом, плюс всі ви знаєте про його нинішньому статусі, так що я випустив в основному складі гравця, який, на мій погляд, найкраще підходив у цій ситуації. Якби все знову, я вчинив би точно так само. Розумію, що всі ви цікавитеся ситуацією з Педро, але на цю тему я більше нічого не скажу. Переліт був дуже довгим, але підтримували нас дуже хороші, просто відмінні вболівальники. І грали ми на чудовому газоні. Ми задоволені прийомом і загальною організацією, а коли ти виграєш, то стаєш лише ще щасливішим", - додав каталонець.

Нагадаємо, гра в Тбілісі завершилася перемогою "Барселони" з рахунком 5:4.