ua en ru

"Барселона" - "Севілья": Анонс матчу за Суперкубок УЄФА

"Барселона" - "Севілья": Анонс матчу за Суперкубок УЄФА Фото: УЄФА

РБК-Україна анонсує перший великий матч сезону

Барселона - Севілья. Сьогодні на полі тбіліського стадіону імені Бориса Пайчадзе у матчі за Суперкубок УЄФА вийдуть дві іспанські команди, щоб відкрити великий європейський євросезон. Дивитися матч "Барселона" - "Севілья" можна на каналі "Україна", а РБК-Україна представляє вам анонс матч за Суперкубок УЄФА.

11 серпня, 21:45
Стадіон імені Бориса Пайчадзе
Барселона - Севілья

Обидві команди чудово знають один одного. Постійні ігри в чемпіонаті і Кубку Іспанії дозволяють говорити про те, що матч розпочнеться без розвідки. Принаймні, чекати від "Барселони" довгого "приходу у себе" не варто. Нехай зараз неймовірна атака каталонців грає без Неймара, їй є ким грати і атакувати.

З боку "Севільї" можна чекати великого бажання та самовіддачі. Можна бути впевненим, атакувати севільці рідко, але намагатися доводити свої атаки до максимального результату.

Звісно, для українського вболівальника є свій великий інтерес дивитися матч двох іспанських команд. Вже сьогодні півзахисник збірної України Євген Коноплянка зможе дебютувати у складі своєї нової команди. В Іспанії впевнені, що українець зі старту не вийде, а Унаї Емері віддасть перевагу перевіреному Витоло.

"Барселона" - "Севілья": Анонс матчу за Суперкубок УЄФА

Фото: Луїс Енріке

Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке:

"Нас чекає перший офіційний матч в сезоні, і це прекрасна можливість перевірити наш стан. Ми зустрінемося з справжніми чемпіонами. Матч за трофей - це випробування, і ми поставимося до нього так само, як і до будь-якого іншого. Подивимося, як завтра зіграємо і зможемо здобути перемогу.

Мені все одно, вважають нас фаворитами чи ні. Треба показати на полі, що ми краще. Ми знаємо, що "Севілья" - сильний суперник, якого завжди важко обіграти. Я дуже радий, що ми беремо участь в матчі за Суперкубок УЄФА. Ми знаємо, що потрібно зіграти дуже добре, якщо хочемо перемогти.

У "Севільї" навіть менше гравців, ніж у нас, тому я думаю, що обом командам доведеться вирішувати кадрові проблеми. Але у футболі необхідно звикати до такого. "Севілья" зробила багато придбань, і її тренеру буде непросто впоратися з цим. А ось у нас мало що змінилося у порівнянні з минулими сезонами.

Я вважаю, що чим більше трофеїв виграєш, тим краще. Кілька наших гравців можуть встановити рекорди - це дуже добре, адже ми отримуємо шанс увійти в історію. У нас є все, щоб виграти цей трофей. І ми повинні це зробити".

"Барселона" - "Севілья": Анонс матчу за Суперкубок УЄФА

Фото: Унаї Емері

Головний тренер "Севільї" Унай Емері:

"Цей матч - відмінна можливість для нас, і ми хочемо домогтися максимуму. Ми зустрічаємося з принциповими суперниками, які є фаворитами. Але є багато факторів, які говорять і в нашу користь. Працюємо над нашими сильними сторонами, які можуть допомогти перемогти "Барселону". Ми повинні скористатися цим шансом - зараз ми на тому рівні, на якому і хочемо бути. Тобто - на вершині.

У мене є своє бачення майбутнього матчу, але, збудеться все так, як ти думаєш, це вже інше питання. У будь-якому випадку наша гра повинна бути на вищому рівні. Чекаємо від "Барселони" футболу екстра-класу.

Ми повинні використовувати для атак будь-яку помилку або неузгодженість дій у стані суперника. Травми також зіграють свою роль, але в цілому ви побачите, на що здатна "Барселона". І побачите, на що здатна "Севілья". Ми не готові на 100 відсотків, але близькі до цього.

Ми хочемо побачити блиск в очах гравців. І в минулих матчах з "Барселоною" цей блиск ми бачили. "Барса" напевно буде краще нас за статистикою, за володіння м'ячем і так далі. Отже, ми повинні це прийняти і грамотно відповідати на дуже швидких контратаках. Ми повинні використовувати свої шанси в ті моменти, коли будемо контролювати хід матчу".

Додамо, що РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу за Суперкубок УЄФА.