ua en ru

Барселона - Реал 2-2: відео голів та огляд матчу

Барселона - Реал 2-2: відео голів та огляд матчу Фото: Іньєста зіграв свій останній Ель Класико (fcbarcelona.com)

Мадридці не перервали безпрограшну серію каталонців

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу 36 туру іспанської Примери між каталонською "Барселоною" і мадридським "Реалом".

"Барселона" на своєму полі приймала "Реал" вже в статусі чемпіона Іспанії. Ель Класіко вийшов з купою карток, чудовими голами і нервами, попри відсутність турнірної інтриги.

Луїс Суарес відкрив рахунок на 10 хвилині після пасу Серхіо Роберто, а за чотири хвилини Кріштіану Роналду відповів голом. Лідер "Барселони" Мессі на 52 хвилині забив свій 26 м'яч у протистояннях з "Реалом". Однак гості все-таки змогли зрівняти рахунок - Гарет Бейл на 72 хвилині ударом з лівої відправив м'яч у дев'ятку воріт Тер Штегена - 2:2. "Барселона" з 45 хвилини грала в меншості після видалення Роберто.

Такому чином, "Барселона" продовжила безпрограшну серію, а Зідан знову не програв "синьо-гранатовим".

Головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде: "Було багато спірних епізодів, мені потрібно подивитися повтори, щоб з усім розібратися. Фол Роберто був дивним. Я здивований, що він вдарив Марсело в обличчя. Потрібно подивитися повтор цього моменту по телевізору. У такій грі завжди буде напруженість. У сьогоднішньому матчі вона була з першої хвилини. Ми всі хочемо перемагати своїх суперників".

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Ми упустили можливість здобути перемогу. "Реал" створив багато гольових моментів. Особливо в першому таймі. Проте матч закінчився внічию. Зазвичай протистояння "Реала" і "Барселони" носять важливе турнірне значення, але не сьогодні. Нам потрібно привітати суперника з тим, чого він добився в чемпіонаті цього сезону. Гра була складною для арбітра, але я не збираюся щось коментувати з цього приводу. Було багато складних для оцінки епізодів, але це вже ні на що не вплине".