ua en ru

"Барселона" розглядає вісім кандидатур на заміну Енріке

"Барселона" розглядає вісім кандидатур на заміну Енріке Фото: наставник "Атлетика" Ернесто Вальверде

Ім'я нового головного тренера назвуть після 1 липня

Керівництво каталонської "Барселони" розглядає вісім кандидатур на заміну Луїсу Енріке, який вирішив покинути команду в кінці сезону 2016/17. Про це повідомляє видання Marca.

Основними претендентами на посаду нового головного тренера "Барселони" є тренер "Севільї" Хорхе Сампаоли і нинішній наставник "Атлетика" Ернесто Вальверде, він і досі не продовжив контракт з баскським клубом, який закінчується влітку 2017 року.

Також керівники "синьо-гранатових" розглядають кандидатури Маурісіо Почеттіно ("Тоттенхем"), Лорана Блана (без клубу), Еусебіо ("Реал Сосьєдад"), Франка де Бура (без клубу) і Оскара Гарсії ("Зальцбург").

Раніше президент "Барселони" Хосеп Марія Бартомеу зазначив, що клуб не буде поспішати з пошуком заміни Енріке, а ім'я нового головного тренера назвуть після 1 липня.

Нагадаємо, після матчу 25-го туру чемпіонату Іспанії з хіхонським "Спортингом" (6:1) головний тренер "Барселони" Луїс Енріке повідомив, що не має намір продовжувати співпрацю з клубом і покине його після завершення сезону.