ua en ru

"Барселона" першою в Європі забила 100 голів за сезон у чемпіонаті

"Барселона" першою в Європі забила 100 голів за сезон у чемпіонаті Фото: "Барселона"

Сотий м'яч у Прикладі забив Хав'єр Маскерано

"Барселона" першої серед всіх європейських команд досягла позначки у сто забитих м'ячів за нинішній сезон у внутрішньому чемпіонаті. Про це в Twitter повідомляє статистичний агрегатор Opta.

Сотий м'яч "Барселони" забив Хав'єр Маскерано в матчі 34 туру іспанської Прімери проти "Осасуни" (7:1). На 67 хвилині матчу, за рахунку 5:1 на користь каталонців, він впевнено реалізував пенальті, розстрілявши верхній кут воріт.

На даний момент в активі синьо-гранатових 101 результативний удар. За підсумками 34 турів Прімери каталонський клуб лідирує в турнірній таблиці першості країни, випереджаючи мадридський "Реал" за додатковими показниками. При цьому в активі "вершкових" є матч в запасі.

Нагадаємо, каталонська "Барселона" перервала тривалу серію мадридського "Реала" без поразок на домашньому стадіоні у рамках чемпіонату Іспанії. Поєдинок 33 туру Ла ліги між командами закінчився поразкою "вершкових" з рахунком 2:3. До цієї зустрічі "мадридці" 22 матчі не програвали в рідних стінах - 18 перемог і 4 нічиї.