ua en ru

"Барселона" готова запропонувати Мессі 40 млн євро за продовження контракту

"Барселона" готова запропонувати Мессі 40 млн євро за продовження контракту Фото: раніше футболісту пропонували 35 млн євро

Угода аргентинця з каталонським клубом розрахований до 2018 року

Керівництво іспанського футбольного клубу "Барселона" готова запропонувати форварду Ліонелю Мессі близько 40 млн євро за підписання контракту. Про це сообщает El Mundo Deportivo.

Контракт аргентинця з каталонським клубом розрахований до 2018 року, тому каталонський клуб активно працює над продовженням співпраці з гравцем. Раніше повідомлялося, що "Барселона" готова запропонувати аргентинцеві заробітну плату 35 млн євро в рік.

29-річний Мессі є вихованцем "Барселони" і виступає за команду з 2004 року. За каталонців він провів 572 матчі, забив 495 м'ячів і віддав 227 гольових передач. Він вісім разів ставав чемпіоном Іспанії, чотири рази - володарем Кубка Іспанії і чотири рази - переможцем Ліги чемпіонів. Мессі є п'ятикратним володарем "Золотого м'яча".

Нагадаємо, керівництво каталонської "Барселони" розглядає вісім кандидатур на заміну Луїсу Енріке, який вирішив покинути команду в кінці сезону 2016/17.