ua en ru

Банк "Траст" планує в рамках рекламної кампанії привезти в Київ Брюса Вілліса, - джерело

Банк "Траст " планує в рамках рекламної кампанії привезти в Київ Брюса Вілліса . Про це РБК-Україна повідомило власне джерело, знайоме з ходом рекламної кампанії банку.

За даними джерела, візит актора в Україну може відбутися вже в 2013 р. Сам банк на даний момент не дає коментарі щодо таких планів.

Нагадаємо, Брюс Вілліс є офіційним рекламним обличчям російського "Трасту" протягом майже трьох років - з кінця 2010 р.

Він представляв продуктові пропозиції банку в зовнішній рекламі, засобах масової інформації та Інтернеті, крім того, в ефірі телеканалів з'являлися оригінальні рекламні відеоролики з Віллісом. З листопада 2012 р. рекламний контракт з актором був розширений на територію України. Як розповідали російські банкіри, це було зроблено в рамках єдиного стратегічного плану з розвитку російського та українського банків.

За оцінками експертів, гонорар зірки такого рівня за подібний контракт може становити близько 2 млн дол. за рік. "Траст" не розкриває умов угоди, але, враховуючи тривалість співробітництва та результати банку на споживчому ринку - воно себе виправдовує. За підсумками 2012 р. російський "Траст" зайняв 3 місце в рейтингу банків впізнаваності серед населення (після великих державних банків - "Ощадбанку" і "ВТБ 24" ).

Співпраця з банком - не єдиний подібний досвід у Брюса Вілліса . У 2009 р. він став обличчям алкогольної компанії Belvedere SA , що випускає горілку Sobieski . При цьому якщо за попередній рік акції Belvedere подешевшали на 37% , то після укладення контракту з актором акції виросли в ціні на 23%.

Раніше актор брав участь у ряді інших рекламних кампаній, а також виступав співзасновником мережі ресторанів Planet Hollywood . При цьому трирічна співпраця Вілліса з "Траст" - найбільш тривалий серед подібних проектів, незважаючи на те, що це перший досвід актора на пострадянському просторі.

Орієнтовна вартість приїзду Вілліса в Москву і Київ на даний момент невідома.

Варто відзначити , що Брюс Уїлліс вважається одним з найбільш високооплачуваних акторів у Голлівуді. За даними ринку, один його знімальний день обходиться не менше ніж в 1 млн дол.

ПАТ Банк "Траст" - комерційний банк, заснований в 2007 р. акціонерами російського "Трасту" . На сьогодні регіональна мережа банку покриває всі регіони України за винятком Західного і нараховує 14 відділень і 63 точки експрес-кредитування . "Траст" спеціалізується на споживчих продуктах , зокрема , на напрямку кредитних карт.