ua en ru

Банк "Преміум" установив прямі кореспондентські відносини з банківським концерном Commerzbank

Банк "ПРЕМІУМ" установив прямі кореспондентські відносини з однією з провідних світових фінансових компаній - банківським концерном - COMMERZBANK AG (Німеччина). Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

"Укладення угоди про встановлення кореспондентських відносин стало можливим після виконання ПАТ "КБ "ПРЕМІУМ" всіх вимог за процедурою "AML & KYC" згідно з німецьким законодавством, пройшовши перевірку поточної фінансової стабільності", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що наявність прямих коррахунків дозволить Банку надавати широкий спектр послуг в іноземних валютах, які прийняті в міжнародній практиці. За даними прес-служби, цей фінансовий інструмент створить умови для швидкого і якісного обслуговування клієнтів шляхом підвищення оперативності розрахунків та мінімізації валютних ризиків, а також істотно розширить можливості здійснення операцій, пов'язаних з торговим фінансуванням і акредитивною формою розрахунків.

"У такий непростий час ми повинні не тільки зберігати досягнуті результати, але і завойовувати довіру нових клієнтів, розвиваючи довготривалі взаємовигідні партнерські відносини з ними", - підкреслив голова правління ПАТ "КБ "ПРЕМІУМ" Леонід Первак.

"Розширення кореспондентських відносин з провідними банками Європи - одне із стратегічних завдань Банку на 2016 рік. У новому році Банк вийде на ринок, починаючи від вдосконалення продуктів і послуг у сфері зовнішньоекономічних розрахунків, закінчуючи встановленням партнерських відносин з європейськими країнами і подальшою інтеграцією в міжнародний ринок банківських послуг", - зазначив Леонід Первак.