ua en ru

Банк "Преміум" визнаний "Кращим підприємством 2015 року" згідно Нацрейтингу якості товарів і послуг

Національний Рейтинг якості товарів і послуг, за результатами ранжування повного переліку суб'єктів господарської діяльності України, згідно з фінансово-економічними показниками, присвоїв банку "Преміум" почесне звання "Краще підприємство України 2015 року" і нагородив його "Зіркою якості". Про це повідомляється на офіційному сайті Нацрейтинга.

Згідно з опублікованою інформацією, звання "Краще підприємство країни" присвоюється за незмінно високу якість та досягнення переваги у бізнесі серед підприємств, які працюють в Україні".

"Метою рейтингу є: визначити і показати суспільству справжніх лідерів у сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів і фінансових послуг на території України, сприяти суспільному визнанню таких підприємств, - йдеться на сайті Нацрейтинга. - Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України, та виключає вплив людського фактору в ухваленні рішення".

Зазначимо, що соорганизотарами Національного Рейтингу якості товарів та послуг "Зірка Якості" є Комітет Економічного Розвитку та Колегія З'їздів

"Це два всесвітньо відомі, незалежні бізнес-об'єднання і дослідницькі організації, які працюють в громадських інтересах., які надають глибоко вивчені аналізи і обґрунтовані рішення найбільш актуальних на сьогоднішній день питань", - підкреслюють організатори Нацрейтинга.