ua en ru

У Бангладеш стався вибух на текстильній фабриці, є жертви і поранені

У Бангладеш стався вибух на текстильній фабриці, є жертви і поранені Фото: у Бангладеш стався вибух на фабриці (Pixabey)

В результаті вибуху в Бангладеш загинули не менше 10 осіб

На околиці Дакки (Бангладеш) вибухнув водонагрівальний котел на текстильній фабриці Multifabs Limited, в результаті вибуху загинули не менше 10 людей, ще кілька десятків отримали поранення, передає Reuters.

Повідомляється, що інцидент стався пізно ввечері за місцевим часом на текстильній фабриці Multifabs Limited, яка постачає трикотаж в ряд європейських країн. Перед вибухом робочі проводили плановий перезапуск котла. В результаті на фабриці почалася пожежа, яка перекинулася на сусідні будинки.

За даними рятувальників, 9 людей загинули при вибуху, ще один помер у лікарні. Ще кілька десятків людей постраждали. Рятувальники вважають, що число загиблих може зрости.

На самій фабриці зазначили, що обладнання на підприємстві працювало справно, а куплений у Німеччині котел пройшов планове обслуговування. Фабрику закривали на 10 днів протягом останніх днів Рамадану, у вівторок планувалося відновити виробництво.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Бангладеш від ударів блискавок загинули 22 людини.