ua en ru

У Бангладеш шукають понад 80 рибалок, зниклих без вісті після циклону

У Бангладеш шукають понад 80 рибалок, зниклих без вісті після циклону Фото: циклон

Більше 63 осіб були врятовані під час стихійного лиха

Військово-морські сили Бангладеш шукають 81 рибалку, які в даний момент вважаються зниклими безвісті в результаті циклону Мора. Про це повідомляє Reuters.

"Військово-морський флот Бангладеш шукає 81 рибака, зниклого безвісти в четвер. Понад 63 осіб були врятовані з Бенгальської затоки після руйнівного циклону, який убив кількох людей і зробив тисячі людей бездомними", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, циклон Мора вторгся на південний схід Бангладеш близько кордону з сусідньою М'янмою у вівторок, в результаті чого тисячі мусульманських біженців з Рохинг'ї опинилися в зруйнованих таборах. Пориви вітру під час стихійного лиха досягали 135 кілометрів на годину.

Так, циклон, що утворився після мусонних дощів, викликав повені і зсуви в Шрі-Ланці. В результаті стихії загинули вже близько 202 людини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число жертв повені на Шрі-Ланці за станом на 29 травня 2017 року досягло 177 осіб. Повідомлялося, що сильний циклон повернув у бік Бангладеш в понеділок після періоду сильних дощів на Шрі-Ланці.