ua en ru

У Балаклії після опівночі зафіксовано дві детонації боєприпасів, - Міноборони

У Балаклії після опівночі зафіксовано дві детонації боєприпасів, - Міноборони Фото: в Міноборони повідомили про ситуацію в Балаклії

Утилізація боєприпасів в Балаклії відбуваються в плановому режимі

У Балаклії (Харківська область) після опівночі зафіксовано дві детонації боєприпасів. Про це заявив заступник міністра оборони України Ігор Павловський під час ранкового засідання координаційного штабу, повідомляє прес-служба оборонного відомства.

"Після опівночі зафіксовано лише дві детонації боєприпасів. Завдання, які були визначені особовому складу на добу виконані в повному обсязі, сил і засобів вистачає, роботи тривають відповідно до плану", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за словами Павловского, утилізація боєприпасів, зібраних в ході зачищення території військової частини та міста відбуваються в плановому режимі, наголосивши при цьому, що роботи з утилізації боєприпасів здійснюються із суворим дотриманням заходів безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що утилізація боєприпасів в Балаклії може зайняти більше місяця. На даний момент на території військового складу в Балаклії працюють співробітники піротехнічної групи. Крім того, тривають роботи з відновлення ліній електропередач.