ua en ru

В Балаклії вже вилучили 28 тисяч вибухонебезпечних предметів

В Балаклії вже вилучили 28 тисяч вибухонебезпечних предметів Фото: у Балаклії вже вилучили 28 тисяч вибухонебезпечних предметів

Роботи по очищенню території в Балаклії завершаться до 18 травня

В місті Балаклія Харківської області вже вилучили 28 тисяч вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє прес-служба державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"В даний час піротехнічні підрозділи продовжують роботи з очищення територій, прилеглих до арсеналу ВСУ від боєприпасів. Вже вилучено понад 28 000 вибухонебезпечних предметів. До 18 травня цього року роботи планується завершити до кінця 2017 року здійснюватиметься постійний моніторинг обстановки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в лікарні померла жінка, яка постраждала в результаті вибухів на складі боєприпасів у місті Балаклія.

Раніше ДСНС повідомляла, що територія Балаклії прилеглих населених пунктів очищена від вибухонебезпечних предметів. У штаб з надзвичайних ситуацій надійшло 499 заявок щодо виявлення боєприпасів. Загалом, з початку робіт було вилучено 3 101 вибухонебезпечних предметів.