ua en ru

В Азербайджані підтримали ідею військово-технічного співробітництва з Україною

В Азербайджані підтримали ідею військово-технічного співробітництва з Україною Фото: выставк оборонної промисловості ADEX-2018 (ukroboronprom.com.ua)

Прем'єр-міністр Азербайджану Новруз Мамедов зазначив важливість стратегічного двостороннього військово-технічного співробітництва

Прем'єр-міністр Азербайджану Новруз Мамедов зазначив важливість стратегічного двостороннього військово-технічного співробітництва з Україною. Про це повідомляє прес-служба ДК "Укроборонпром".

В рамках Міжнародної виставки оборонної промисловості ADEX-2018, яка проходить в столиці Азербайджану Баку, на українському стенді відбулася зустріч представників ДК "Укроборонпром" з Новрузом Мамедовим. В ході зустрічі він відзначив важливість подальшого стратегічного двостороннього військово-технічного співробітництва з Україною.

На думку Мамедова, Україна і Азербайджан мають серйозні перспективи для впровадження спільних проектів у сфері ОПК. Він також погодився з пропозицією української сторони про необхідність поглибити співпрацю до рівня міжнародної промислової кооперації, зокрема до трансферу технологій по ряду напрямків.

У рамках виставкового форуму відбулися переговори української сторони з міністром оборони Азербайджанської Республіки Закіром Гасановим. Сторонами були обговорені питання поглиблення співпраці у напрямку модернізації бронетехніки. Міністр висловив зацікавленість українськими технологіями активного захисту, здатними захищати бронетехніку практично від усіх видів боєприпасів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укроборонпром" виконує державний оборонне замовлення майже на 100%.