ua en ru

Азербайджан підтвердив припинення вогню в Нагірному Карабасі

Азербайджан підтвердив припинення вогню в Нагірному Карабасі Фото: Азербайджан підтвердив припинення вогню з 12:00 5 квітня

Раніше про перемир'я повідомляла "влада" НКР

Азербайджан підтвердив припинення вогню в Нагірному Карабасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони Азербайджану.

"З 12:00 5 квітня по згодою сторін операції на лінії зіткнення вірменських та азербайджанських військ зупинені. Підрозділи збройних сил здійснюють роботи по зміцненню на звільнених територіях", - йдеться в повідомленні.


5 aprel 2016 il Məlumat Müdafiə Nazirliyi bildirir ki, aprelin 5-də saat 12.00-dan etibarən Azərbaycan-Ermənistan qoş...

Posted by Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyi on Tuesday, April 5, 2016

Нагадаємо, раніше "армія оборони" "Нагірно-Карабахської Республіки" повідомляла, що сторони збройного конфлікту в Нагірному Карабасі домовилися про двостороннє припинення вогню по периметру "кордону" Азербайджану і НКР.

Повідомлялося, що досягнуто двосторонню угоду про припинення вогню на "кордоні" НКР та Азербайджану. Як повідомив керівник "відділу інформації та пропаганди Армії оборони НКР" Сенор Асратян, угоду було досягнуто в 12:00 (за місцевим часом) у зв'язку з початком переговорного процесу.