ua en ru

Азаров виступив перед мітингувальниками від ПР

Азаров виступив перед мітингувальниками, які зібралися біля ВР для підтримки прийняття державного бюджету на 2014 рік.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров виступив перед мітингувальниками, які зібралися біля Верховної Ради України (ВР) для підтримки прийняття державного бюджету на 2014 рік, політики Президента України та уряду. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів України (Кабмін).

"Ми з Президентом робимо все, щоб 2014 рік був справді роком виходу з кризи. У нас налагодилися відносини з Росією, ми домовилися про нормальну ціну на газ. Протягом цього року відбудеться зниження ціни на газ для промисловості", - сказав Микола Азаров, підкресливши, що нормальна робота промисловості забезпечить створення нових робочих місць, зростання зарплат і пенсій.

Також глава уряду зазначив, що прийняття держбюджету потрібно було для всієї країни.

"Хіба ухвалений бюджет не потрібен Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській областях? Люди, які живуть в цих областях мають зрозуміти, що необхідно підтримувати тих, хто працює. Хіба нормально, що на Майдані вже два місяці сотні людей нічого не роблять? Вони повинні працювати і робити свій внесок у розвиток нашої держави. Ми прийняли бюджет заради всієї країни. Ми не ділимо її на Схід і Захід, на Північ і Південь - для нас вона єдина, і ми зробимо все, щоб вона розвивалася", - підкреслив прем'єр-міністр.

Азаров виступив перед мітингувальниками від ПР

Фото: прес-служба Кабміну