ua en ru

Азаров захоплюється мужністю Калетника, який пробирався в Раду по даху

Азаров захоплюється мужністю Калетника, який змушений був вибиратися зі свого кабінету через вікно і дах парламенту, щоб потрапити до сесійної зали.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров захоплюється мужністю віце-спікера Верховної Ради України Ігоря Калєтніка, який змушений був вибиратися зі свого кабінету через вікно і дах парламенту, щоб потрапити до сесійної зали. Про це на своїй сторінці в Facebook написав прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Першому заступнику голови Верховної Ради довелося вибиратися зі свого кабінету через вікно і дах парламенту. І треба віддати належне мужності цієї людини, який, ризикуючи життям, забезпечив відкриття та проведення цієї, підкреслюю, унікальної за всю історію України сесії Верховної Ради", - написав Азаров.

"Скажіть, що ще має статися, щоб у наших людей відкрилися, нарешті, очі на таку поведінку тих, кого вони обрали наш парламент?" - додав прем'єр.

Азаров захоплюється мужністю Калетника, який пробирався в Раду по даху

Нагадаємо, вчора, 16 січня 2014 р., опозиція з самого ранку заблокувала трибуну Верховної Ради. Пізніше опозиційні депутати заблокували кабінет спікера парламенту Володимира Рибака.

З рештою засідання Ради продовжив Ігор Калєтнік, під головуванням якого і були прийняті вчорашні закони.