ua en ru

Азаров пообіцяв повернутися в Україну, щоб "будувати нову країну"

Азаров пообіцяв повернутися в Україну, щоб "будувати нову країну" Фото: Микола Азаров обіцяє повернутися в Україну

У Росії пройшов з'їзд "політемігрантів та політв'язнів"

Екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров обіцяє повернутися в країну. Про це він повідомив у своєму Facebook після "з'їзду" нібито політемігрантів та політв'язнів України, який пройшов в Росії.

"Ми обов'язково повернемося в країну, і будемо будувати нову Україну. Тому що ми знаємо, як це зробити, і вже не раз це робили", - заявив Азаров.

Крім того, Азаров зазначив, що завданням "політемігрантів та політв'язнів" залишається залучення уваги Заходу до "політичних репресій" з боку нинішньої української влади.

Азаров: Лишь смена режима приведет к выходу Украины из кризиса

Сегодня прошел съезд политэмигрантов и политзаключённых Украины. Наша задача - привлечь внимание западной общественности к политическим репрессиям, которые проводят нынешние киевские власти. За каждым из участников съезда стоит не простая судьба. Им пришлось покинуть Родину в непростых условиях, пережить пытки, издевательства. То, что в Украине XXI века появились политзаключенные и политэмигранты - это просто немыслимо. Мы обязательно вернемся в страну и будем строить новую Украину. Потому что мы знаем, как это сделать, и уже не раз это делали.

Опубліковано Николай Азаров 27 листопад 2016 р.

Нагадаємо, в серпні ГПУ відправила порядку Азарову для участі в слідчих діях у справі про заволодіння майном "Укрнафти" і "Укргазвидобування".