ua en ru

Азаров має намір подати позов проти депутата Європарламенту Хармс

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров має намір подати позов проти депутата Європарламенту Ребекки Гармс за заяви про наявність у нього громадянства Австрії.

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров має намір подати позов проти співголови групи "Зелених" і "Європейського вільного альянсу" у Європарламенті Ребекки Гармс за заяви про наявність у нього громадянства Австрії. Про це сьогодні повідомив прес-секретар Азарова Віталій Лук'яненко, передає прес-служба Кабміну.

"Микола Азаров вимагає від Ребекки Гармс, на яку посилаються ЗМІ, або навести докази, або спростувати та вибачитись за поширення неправдивої інформації. В іншому випадку він подасть відповідний позов до судових органів", - йдеться в повідомленні.

Сам Азаров заперечив наявність у нього австрійського паспорта.

Зазначимо, раніше сьогодні українські ЗМІ навели слова співголови групи "Зелених" і "Європейського вільного альянсу" у Європарламенті Ребекки Гармс, яка заявила, що Азаров, а також в.о. прем'єр-міністра України Сергій Арбузов та голова Адміністрації Президента України Андрій Клюєв мають австрійські паспорти та можуть вільно пересуватися по Євросоюзу.