ua en ru

Азаров має намір покарати винних у відсутності гарячого водопостачання в деяких районах Києва

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив виявити винних у перебоях гарячого водопостачання. Про це він заявив під час засідання Кабінету міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Протягом місяця було відключено гаряче водопостачання у Дніпровському, Деснянському та Оболонському районах Києва. І нічого не робилося. Потрібно було людям через Facebook звернутися до Прем'єр-міністра, щоб почали розбиратися. Це неприйнятно. З такою якістю влади довіру людей отримати неможливо. Що ж сталося? А те, що Мінфін, Мінрегіонбуд і Київська міська державна адміністрація не могли домовитися про проведення розрахунків з компенсації різниці в тарифах. Чиновники не знаходили рішення і зробили заручниками десятки тисяч людей", - сказав прем'єр.

При цьому він підкреслив, що "якщо люди не отримають вчасно передбачених комунальних послуг, за які вони, до речі, сумлінно платять, то будуть вжиті всі необхідні заходи. Вчора гаряче водопостачання, як мені доповіли, відновили. Тільки 21 будинок залишається на профілактиці. Але я цієї справи просто так не залишу. Вимагаю сьогодні ж доповісти, хто персонально винен в міністерствах та в міської адміністрації в скандальному затягуванні рішення".