ua en ru

Азаров готовий зустрічатися з українцями для обговорення варіантів виходу з кризи в країні

Микола Азаров готовий зустрічатися з громадянами України для обговорення варіантів виходу з кризи в країні.

Колишній прем'єр-міністр України, голова Партії регіонів Микола Азаров готовий зустрічатися з громадянами України для обговорення варіантів виходу з кризи в країні. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я пропоную думати разом над корінними питаннями розвитку нашого суспільства і держави. Я готовий це робити і віртуально, в соціальних мережах, і на зустрічах, про яких ми можемо домовитися", - написав Азаров.

При цьому він зазначив, що спеціальна група його помічників буде уважно розглядати всі пропозиції, а "найцікавіші ми включимо в загальну дискусію, і будемо доносити результати цієї дискусії до політиків".

"Я зі своєї сторінки звертаюся до всіх, у кого є бажання подискутувати на тему, як повернути країну до нормального, творчої життя, особисто взяти участь у розробці пропозицій і стати учасниками проекту, який я б назвав: "Україні - стабільний розвиток", - написав лідер Партії регіонів.

Нагадаємо, 28 січня 2014 р. прем'єр міністр України Микола Азаров написав заяву про відставку. Пізніше в той же день Президент України Віктор Янукович прийняв його відставку.

Виконуючим обов'язки прем'єр-міністра був призначений перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов.