ua en ru

Азаров буде координувати роботу з євроінтеграції

Прем'єр-міністр України Микола Азаров буде координувати роботу з євроінтеграції. Про це він заявив в соцмережі Facebook.

"Сьогодні я провів нараду за участю міністрів, віце-прем'єрів з виконання нашого плану дій по роботі з Європейським союзом. Програма на цей рік представляється дуже інтенсивною і вимагає координації зусиль багатьох міністерств і відомств. І тому всю роботу по цій координації буду проводити я як прем'єр-міністр, тим самим піднімаючи рівень вирішення проблем на найвищий рівень в уряді. Це показує нашу рішучість і готовність зробити все необхідне для того, щоб підписання угоди відбулося в цьому році", - заявив Азаров.

За його словами, на сьогоднішній нараді були також розглянуті ті питання, які піднімалися в плані переговорного процесу зі Світовою організацією торгівлі.

"(Ми) намітили декілька компромісних варіантів, які ми будемо обговорювати з нашими європейськими партнерами", - додав прем'єр.

Нагадаємо, раніше питаннями євроінтеграції займався екс-перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський. Відзначимо, Хорошковський подав заяву про відставку у зв'язку з новим призначенням Миколи Азарова на посаду прем'єр-міністра, якого він вважає нездатним проводити економічні реформи.

Читайте також: Азаров ініціював розширене засідання Кабміну з євроінтеграції