ua en ru

Axios опублікував розклад Трампа

Axios опублікував розклад Трампа Фото: Дональд Трамп (GettyImages)

Згідно з розкладом на минулий робочий тиждень, 50% часу з цього періоду було присвячено роботі з документами

Новий розклад американського президента Дональда Трампа опублікували в мережі. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на видання Axios.

Відзначається, що розклад включає минулий робочий тиждень з 4 по 7 лютого. Відповідно до нового графіка, 50% часу з цього періоду було присвячено роботі з документами.

Підкреслюється, що новий витік стався незабаром після першого, коли видання опублікувало тримісячний робочий розклад американського лідера. Тоді повідомлялося, що Трамп витратив 60% свого часу на роботу з документами, яка ніяк не розкривалася, і в основному була приватним часом. У цей проміжок часу, як зазначали ЗМІ, глава США зазвичай читав газети, дивився телевізор, дзвонив радникам і іншим особам, вів Twitter.

Додамо, американський лідер відреагував у Twitter на публікацію свого розкладу в ЗМІ, які звинуватили його в недостатній роботі. Він підкреслив, що у цей час не відпочиває, а працює.

Axios опублікував розклад Трампа

Нагадаємо, у вересні 2018 року в Білому домі у зв'язку з витоками конфіденційної інформації посилили правила користування мобільними телефонами.

Як писало РБК-Україна раніше, Трамп ще на початку свого президентства зобов'язав співробітників Білого дому високого рангу підписати договори про нерозголошення для уникнення витоків з адміністрації критично важливої ​​інформації, в тому числі після звільнення тієї чи іншої людини зі свого поста.