ua en ru

"АвтоКрАЗ" у січні-липні збільшив виробництво на 16% - до 709 автомобілів

"АвтоКрАЗ" у січні-липні збільшив виробництво на 16% - до 709 автомобілів Фото: autokraz

Від початку року споживачам відвантажено 675 автомобілів

"АвтоКрАЗ" (Кременчук, Полтавська обл.) у січні-липні 2015 року, порівняно з відповідним минулорічним періодом, збільшив випуск автомобілів на 16% - до 709 одиниць. Про це з посиланням на прес-службу підприємства передає кореспондент РБК-Україна.

За цей же період на 15%, порівняно з торішнім результатом січня-липня, зросли і продажі підприємства. З початку року споживачам було відвантажено 675 автомобілів, з них 31% склали поставки на експорт, 69% - на внутрішній ринок.

Крім того, за сім місяців поточного року було виготовлено і відвантажено замовникам 4 напівпричепи і 13 причепів, що в 6,5 разів перевищило виробництво зазначеної техніки за такий же період минулого року.

За підсумками роботи за місяць завод продовжує демонструвати позитивну динаміку зростання: за липень було вироблено 132 автомобілі, що на 6% вище червневого показника поточного року.

У загальному обсязі виробленої техніки бортові автомобілі склали 67%, шасі - 20%, сідельні тягачі - 11%, лісовози - 2%. При цьому 75% виготовлених в липні автомобілів призначалися для ринку України, решта 25% - на експорт.

Нагадаємо, "АвтоКрАЗ" у 2015 р. планує випустити близько 2 тис. автомобілів.