ua en ru

"АвтоКрАЗ" за 11 місяців зберіг виробництво на рівні 1,2 тис. автомобілів

"АвтоКрАЗ" за 11 місяців зберіг виробництво на рівні 1,2 тис. автомобілів Фото: АвтоКрАЗ

У листопаді на головному конвеєрі підприємства було виготовлено 119 автомобілів

ПАТ "АвтоКрАЗ" (Кременчук, Полтавська область) із січня по листопад поточного року виробило 1 тисячу 219 автомобілів, що відповідає рівню 11 місяців минулого року. Про це з посиланням на прес-службу підприємства передає кореспондент РБК-Україна.

Як зазначається, із цієї кількості для внутрішнього ринку виготовлено 65% продукції, за зовнішньоекономічними контрактами - 35%. У листопаді на головному конвеєрі підприємства було виготовлено 119 автомобілів. Цей показник на 10% вище аналогічного в минулому році, і на 3% - вище результату жовтня поточного року

Із загального обсягу вироблених у листопаді вантажівок частка бортових склала 43%, шасі - 53%, самоскидів - 2% і тягачів - 2%. При цьому 51% із числа відвантажених машин склали експортні поставки, 49% продукції листопада призначена для українського споживача.

Крім автомобілів, "АвтоКрАЗ" від початку року виробив 20 одиниць причіпної техніки, серед якої 15 причепів (один причіп виготовлений у листопаді) і 5 напівпричепів. Запасних частин виготовлено на 37 млн гривень, що на рівні 11 місяців минулого року.

Нагадаємо, за 10 місяців "АвтоКрАЗ" зберіг виробництво на рівні 1,1 тис. автомобілів.