ua en ru

Австрійська AMIC і "Лукойл" підписали угоду про продаж 100% "Лукойл-Україна"

AMIC Energy (Австрія) і "Лукойл" (Росія) сьогодні, 11 серпня 2014 р., підписали угоду про продаж 100% акцій підприємства з іноземними інвестиціями "Лукойл-Україна", яка володіє мережею з близько 240 АЗС і 6 нафтобаз.

AMIC Energy (Австрія) і "Лукойл" (Росія) сьогодні, 11 серпня 2014 р., підписали угоду про продаж 100% акцій підприємства з іноземними інвестиціями "Лукойл-Україна", яка володіє мережею з близько 240 АЗС і 6 нафтобаз. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ВАТ "Лукойл".

Як відзначають в прес-службі, очікується, що угода буде завершена після отримання необхідної дозвільної документації від компетентних органів України.

"Придбання "Лукойл-Україна" є стратегічно важливим кроком для посилення інвестиційного портфеля AMIC в Центральній і Східній Європі. Разом із співробітниками компанії ми зробимо все можливе, щоб відновити довіру наших клієнтів, і ми впевнені, що виконання наших довгострокових зобов'язань перед Україною буде мати позитивні результати", - прокоментував керуючий директор AMIC Energy Гюнтер Майєр.

Нагадаємо, 31 липня 2014 р. стало відомо, що "Лукойл" і AMIC Energy Management GmbH (AMIC) досягли принципової домовленості про продаж 100% акцій "Лукойл-Україна".