ua en ru

В Австрії на вокзалі зіткнулися два потяги, десятки постраждалих

В Австрії на вокзалі зіткнулися два потяги, десятки постраждалих Фото: аварія поїздів в Австрії (twitter.com/HansSchrama)

В аварії поїздів у Зальцбурзі постраждали не менше 54 осіб

В Австрії на залізничному вокзалі Зальцбурга зіткнулися два потяги, у результаті чого постраждали не менше 54 осіб, передає Salzburg24.

Повідомляється, що інцидент стався вранці, коли маневровий локомотив додавав вагон до поїзда, який слідував за маршрутом Цюріх - Відень, і зіткнувся з пасажирським поїздом, що стояв на шляхах. В результаті зіткнення постраждали не менше 54 осіб. За даними місцевих ЗМІ, у потерпілих переважно легкі травми. Причину інциденту встановлюють, перебоїв у русі поїздів немає.

В Австрії на вокзалі зіткнулися два потяги, десятки постраждалихВ Австрії на вокзалі зіткнулися два потяги, десятки постраждалихВ Австрії на вокзалі зіткнулися два потяги, десятки постраждалихВ Австрії на вокзалі зіткнулися два потяги, десятки постраждалихВ Австрії на вокзалі зіткнулися два потяги, десятки постраждалих

Фото: аварія поїздів у Зальцбурзі (sn.at)

Нагадаємо, в березні в штаті Кентуккі (США) два товарних поїзди зіткнулися і зійшли з рейок, спровокувавши пожежу та евакуацію місцевих жителів у районі аварії. За даними місцевої влади, в результаті інциденту постраждали 4 особи. До цього 17 березня в Словаччині пасажирський поїзд врізався в локомотив і частково зійшов з рейок. В результаті аварії постраждали як мінімум 18 осіб, в тому числі дитина.