ua en ru

В Австрії зіткнулися два пасажирських потяги, є загиблий і десятки постраждалих

В Австрії зіткнулися два пасажирських потяги, є загиблий і десятки постраждалих Фото: зіткнення (twitter.com/Emergenza24)

Внаслідок зіткнення як мінімум одна людина загинула і від 15 до 20 отримали травми

В Австрії в районі вокзалу міста Нікласдорф на південно-сході країни зіткнулися два пасажирських потяги. Про це повідомляє канал ORF.

Повідомляється, що на місце інциденту прибули рятувальники, які допомагають звільнити пасажирів з пошкоджених вагонів. В результаті зіткнення як мінімум одна людина загинула і від 15 до 20 отримали травми.

Зазначено, що рух залізничною лінією, де зіткнулися потяги, поки зупинено.

Нагадаємо, в ніч на 4 лютого в США пасажирський поїзд компанії Amtrak зіткнувся з вантажним поїздом в штаті Південна Кароліна. У США в штаті Південна Кароліна при зіткненні пасажирського і вантажного потягів, за останніми даними, постраждали 116 осіб, дві людини загинули.

Пасажирський поїзд Amtrak слідував за маршрутом Нью-Йорк - Майамі. У ньому перебувало 139 пасажирів і вісім членів екіпажу. За даними видання, поїзд їхав в неправильному напрямку. Джерела NBС, знайомі з розслідуванням, повідомили, що стрілки на залізничному шляху могли бути встановлені неправильно, з-за чого пасажирський поїзд зійшов з основного шляху та зіткнувся зі стоячим вантажним складом.