ua en ru

В Австралії, Іспанії та Швейцарії став платним пробний доступ до Apple Music

В Австралії, Іспанії та Швейцарії став платним пробний доступ до Apple Music Фото: у ряді країн став платним пробний доступ до Apple Music

Пробний доступ коштує 99 центів в Австралії, 99 євроцентів в Іспанії і 99 сантимів у Швейцарії

Компанія Apple стала брати невелику плату в Австралії, Іспанії та Швейцарії за тримісячний пробний доступ до сервісу Apple Music, передає Apple Insider.

Так, пробний доступ тепер коштує 99 центів в Австралії, 99 євроцентів в Іспанії і 99 сантимів у Швейцарії. У той же час в інших країнах тримісячний пробний доступ поки залишається безкоштовним.

Повідомляється, що такі зміни відбулися у зв'язку зі спробою Apple відшкодувати деякі з витрат на пробний період. Відзначено, що спочатку компанія планувала повністю відмовитися від виплати роялті артистам за пробний період, проте реакція лейблів змусила Apple змінити своє рішення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в інтернеті з'явилися фото макета iPhone 8, які дозволяють оцінити зовнішній вигляд наступного смартфона американської компанії Apple.

Фото опублікував профільний ресурс BGR. Повідомляється, що макет iPhone 8 створено за кресленнями з фабрик, які займаються виробництвом смартфонів Apple.