ua en ru

Авіакатастрофа в Ростові: тіла загиблих направляють на судмедекспертизу

Авіакатастрофа в Ростові: тіла загиблих направляють на судмедекспертизу Фото: місце аварії Boeing в Ростові

При необхідності в процедурі впізнання може бути задіяна військова лабораторія

Перша машина з тілами загиблих в авіакатастрофі в Ростові-на-Дону (РФ) вирушила до міської установи судмедекспертизи для початку процедури впізнання. Про це повідомили на засіданні робочої групи урядової комісії щодо ситуації з катастрофою літака, передають "РИА Новости".

"Перша машина підготовлена, завантажена і вже поїхала. Головний судмедексперт займається цією роботою", - доповів главі МНС Росії представник оперативного штабу в регіоні.

Представники регіональної влади РФ зазначили, що при необхідності в процедурі впізнання може бути задіяна військова лабораторія, що володіє необхідним обладнанням і кваліфікованими фахівцями.

Нагадаємо, пасажирський лайнер Boeing 737-800, який летів з Дубаї, зазнав аварії в аеропорту Ростова-на-Дону 19 березня під ранок. За даними МНС РФ, під час аварії загинули всі 55 пасажирів і сім членів екіпажу, всього 62 людини. За даним фактом порушено кримінальну справу.

В Генеральному консульстві України в Ростові-на-Дону підтвердили загибель восьми громадян України в катастрофі пасажирського лайнера Boeing737 в аеропорту Ростова-на-Дону.