ua en ru

Авдіївський коксохім працює лише на 30% потужності через проблеми з безпекою, - Геращенко

Авдіївський коксохім працює лише на 30% потужності через проблеми з безпекою, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко

Геращенко відвідала з робочим візитом Донбас

Авдіївський коксохімічний завод працює лише на 30% потужності через проблеми з безпекою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко.

Геращенко разом з нардепом Марією Іоновою сьогодні, 10 квітня 2017 року, відвідали з робочим візитом Донбас, де, зокрема, побували на Авдіївському коксохімі.

"Вперше детально познайомилися з роботою Авдіївського коксохімічного заводу, який працює з початку 60-х років, колектив якого - більше 4 тисяч. Підприємство працює лише на 30% потужності через проблеми з безпекою, постійні відключення електроенергії і води. Якщо вони не будуть вирішені, то це загрожує екологічним лихом", - написала Геращенко.

Геращенко заявила про вражаючі масштаби одного з найбільших європейських коксохімічних заводів. Вона також додала, що щороку завод сплачує в місцевий бюджет 10 мільйонів гривень екологічного збору.

З Марією Іоновою знову на Донбасі. За дорученням президента провели важливу нараду щодо екологічноі ситуаціі, яка напря...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 10 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Авдіївський коксохім готується до повноцінного запуску роботи.