ua en ru

Під Авдіївкою бойовики застосували артилерію і танки, - журналіст

Під Авдіївкою бойовики застосували артилерію і танки, - журналіст Фото: Авдіївка

Йде активна й ефективна відповідна робота української артилерії

Під Авдіївкою Донецької області тривають запеклі бої, бойовики застосували артилерію і танки. Про це з посиланням на власні дані з передової повідомляє журналіст Юрій Бутусов у своєму Facebook.

"Бої під Авдіївкою не вщухають. Противник розлючений великими втратами і робить усе, щоб вибити наші підрозділи поблизу Ясинуватської розв'язки і промзони. Великі сили артилерії 1-го армійського корпусу російських окупаційних військ б'ють по українській обороні", - написав він у соцмережі.

За його словами, відповідно до мирної угоди в Мінську, бої відбуваються на території, контрольованій українськими силами.

Бой под Авдеевкой не затихает. Противник взбешен большими потерями и делает все, что выбить наши подразделения вблизи я...

Опубліковано Юрієм Бутусовим 29 січня 2017 р.

"За даними з передової, підрозділи російських найманців також ввели в бій танки. Воїни 72-ї механізованої бригади ведуть важкий бій, і не відступають ні на крок. Командування зберігає тверде управління боєм, йде активна й ефективна відповідна робота української артилерії. Положення під Авдіївкою вимагає найсерйознішої уваги", - резюмував журналіст.

Нагадаємо, раніше волонтер Семен Кабакаєв повідомив, що в результаті штурму Авдіївки (Донецька область), який бойовики почали вранці 29 січня 2017 року, загинуло 6 бойовиків, ще 8 поранено.