ua en ru

В Авдіївці відновлено електропостачання, - Жебрівський

В Авдіївці відновлено електропостачання, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Три снаряди впали в районі проведення робіт з будівництва газорозподільної станції

В Авдіївці (Донецька область) відновлено електропостачання після обстрілу бойовиків в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський Facebook.

"Як повідомляє мені голова ВЦА Авдіївки Павло Малихін, три снаряди (за попередньою інформацією - "Граду") впали в районі проведення робіт з будівництва газорозподільної станції газопроводу "Очеретине-Авдіївка". Крім того, була перебита ЛЕП, і протягом півгодини місто був знеструмлений. Електрики оперативно спрацювали і вже відновили електропостачання", - написав Жебрівський.

Приблизно годину тому рашисти обстріляли Авдіївку. Як доповідає мені голова ВЦА Авдіївки Павло Малихін, три снаряди (за ...

Опубліковано Павлом Жебрівським 11 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов заявив, що в результаті обстрілу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі частково знеструмлена Авдіївка Донецької області.

"В результаті обстрілу перебита лінія електропередачі Очеретине-Авдіївка і перебиті контактні мережі залізниці. Бригади енергетиків АКХЗ ведуть огляд пошкоджених ліній електропередач, залізничники УЗ і АКХЗ спільно відновлюють контактну мережу для відновлення залізничного сполучення", - повідомив Магомедов.