ua en ru

У Авдіївці бойовики використовують протипіхотні міни, заборонені Женевською конвенцією

У Авдіївці бойовики використовують протипіхотні міни, заборонені Женевською конвенцією Фото: у Авдіївці бойовики використовують протипіхотні міни, заборонені Женевською конвенцією

Бойовики використовують міни ПОМ-2

У районі промислової зони Авдіївки Донецької області, бойовики використовують проти сил антитерористичної операції (АТО) протипіхотні міни ПОМ-2, які заборонені Женевською конвенцією. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"За інформацією розвідки, це поки що єдиний населений пункт, де кремлівські нелюди використовують засоби ураження, заборонені Женевською конвенцією", - йдеться в повідомленні.

В АДІЇВЦІ РОСІЙСЬКО-ТЕРОРИСТИЧНІ УГРУПУВАННЯ ЗАСТОСУВАЛИ НОВІТНІ ПРОТИПІХОТНІ МІНИ В районі промислової зони Авдієвки, ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Wednesday, March 30, 2016

Штаб АТО застерігає, що ПОМ-2 являється міною, яка має пристрій самоліквідації, а після закінчення строку бойової роботи (від 4 до 50 годин) сама ініціює свій підрив.

Нагадаємо, у зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 29 березня 2016 року, в результаті бойових дій поранення отримали четверо українських військовослужбовців, загиблих немає.