ua en ru

Авдіївка знову знеструмлена через пошкодження лінії електропередачі, - штаб АТО

Авдіївка знову знеструмлена через пошкодження лінії електропередачі, - штаб АТО Фото: Авдіївка

Ремонтні бригади виїхали на місце пошкодження лінії електропередач в Авдіївці

Авдіївка Донецької області в черговий раз залишилася без світла, ремонтні бригади виїхали на місце пошкодження лінії електропередач для усунення неполадок. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Авдіївка знову без світла. Сьогодні, 29 березня, близько 19 години прифронтове місто залишилося без світла. За попередніми даними, сталося пошкодження лінії електропередач "Макіївка 2". Фахівці оперативних служб та ремонтні бригади виїхали на місце події для з'ясування причин аварії та усунення несправностей", - йдеться в повідомленні.

Авдіївка знову без світла Сьогодні, 29 березня, близько 19 годин прифронтове місто залишилось без світла. За попередніми...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі снайпер бойовиків застрелив українського військового. Інцидент стався на Донецькому напрямку в районі населеного пункту Луганське. Крім того, в штабі АТО відзначають, що ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військ по всій лінії розмежування.