ua en ru

Авдіївка забезпечена питною і технічною водою, - Жебрівський

Авдіївка забезпечена питною і технічною водою, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський

Бойовики ДНР пообіцяли завтра допустити українські бригади до ремонту

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що місто Авдіївка Донецької області на даний момент забезпечена питною і технічною водою. Про це він повідомив в Facebook.

"Питною і технічною водою на сьогодні Авдіївка забезпечена - людям її доставляють представники ДСНС і місцевого комунального підприємства", - заявив Жебрівський.

За його словами, ситуація тим не менш залишається "загрозливою", хоча представники української сторони СЦКК отримали попередню обіцянку від протилежної сторони завтра допустити ремонтні бригади до ушкоджених об'єктів.

"Питання коли відновлювальні роботи завершаться - відкритий. Але наголошую: без води Авдіївку не залишимо. При необхідності - залучимо додаткові сили", - резюмував Жебрівський.

Питною та технічною водою станом на сьогодні Авдіївка забезпечена - людям її доправляють представники ДСНС та місцевого ...

Опубліковано Павлом Жебрівським 5 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що запас води в Авдіївці Донецької області може бути вичерпаний до 5 червня 2017 року. Так, резервуар з водою для потреб міста фактично вичерпаний, поки відсутня можливість його наповнити.