ua en ru

Аварія ліфта у Києві: попередньою причиною у КМДА називають короткочасний перепад напруги

Аварія ліфта у Києві: попередньою причиною у КМДА називають короткочасний перепад напруги Фото: шахта ліфту (ilkxeber.org)

Факту обірвання ліфта не зафіксовано

Попередньою причиною аварії ліфту у Києві, що сталася вчора, 1 квітня 2018 року, в одній з багатоповерхівок у Деснянському районі називають короткочасний перепад напруги. Про це йдеться у повідомленні прес-служби КМДА.

Як зазначається, 1 квітня у житловому будинку на вулиці Бальзака, 6 сталася зупинка пасажирського ліфта із мешканцем всередині.

"Ліфт перейшов зону точної зупинки, тобто на першому поверсі ліфтова кабіна зупинилася на 15 см нижче норми. Постраждалих немає. Мешканцю, що перебував у ліфтовій кабіні, викликали швидку. Медпрацівники перевірили тиск, загрози життю та здоров’ю не виявили. Госпіталізація не проводилась. Попередні причини некоректної зупинки - збій станції керування та короткочасний перепад напруги", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, працівники протиаварійної служби обстежили ліфт, факту обірвання ліфта не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора у Деснянському районі Києва в житловому масиві Троєщина обірвався ліфт з пасажиром всередині, постраждалого чоловіка забрала карета швидкої допомоги.