ua en ru

Аваков заявив, що затримана ОЗУ намагалася втягнути Україну в міжнародні конфлікти

Аваков заявив, що затримана ОЗУ намагалася втягнути Україну в міжнародні конфлікти Фото: Арсен Аваков (УНІАН)

Затримана ОЗУ контактувала з рядом керівників партії "Опозиційний блок"

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про те, що затримане організоване злочинне угруповування (ОЗУ) намагалося втягнути Україну в міжнародні конфлікти. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Злочинна група з кількох людей, жителів Черкаської області розроблялася спеціальною групою карного розшуку під безпосереднім керівництвом Сергія Князєва і В'ячеслава Аброськіна. Доведено ряд незаперечних фактів участі цієї групи у восьми злочинах вчинених у 2016-2017 роках, а на дев'ятому їх затримали. Злочинні дії були спрямовані на розпалювання ксенофобії, релігійної нетерпимості та міжнародних конфліктів. Вчора під час затримання у них вилучили і гранати, і газові балони", - сказав Аваков.

Нагадаємо, раніше Аваков заявив про те, що затримана бандитська група контактувала з рядом керівників партії "Опозиційний блок".

"Наслідком задокументована ланцюжок контактів злочинців із зазначеними персонами, нині перебувають в Російській Федерації, а також з рядом керівників партії "Опозиційний блок", що знаходяться в Україні", - підкреслив Аваков.