ua en ru

Аваков заявив про затримання прокурора у "бурштиновій справі"

Аваков заявив про затримання прокурора у "бурштиновій справі" Фото: Аваков розповів про нових затриманих у "бурштиновій справі"

Затримані також 2 організатори незаконного видобутку бурштину

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про ще трьох затриманих у "бурштиновій справі". Про це голова МВС написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Сьогодні, 12 вересня слідчі Головної Військової прокуратури ГПУ, оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції, ГУБКОЗ СБУ спільно з спецпризначенням КОРД затримали ще одного прокурора та двох організаторів незаконного видобування бурштину", - зазначив Аваков.

НОВІ ЗАТРИМАННЯ У БУРШТИНОВІЙ СПРАВІ На Рівненщині продовжується спецоперація "бурштин: затримано сарненського прокурор...

Опубліковано Arsen Avakov 12 вересня 2016 р.

Нагадаємо, 4 липня Нацполіція спільно з СБУ та ГПУ провела спецоперацію із затримання осіб, причетних до незаконного видобутку бурштину на Рівненщині. За підозрою в організації злочинного угруповання вже затримані кримінальний авторитет Микола Ребешко, заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик. Прокурор області Анатолій Ковальчук відсторонений від посади.