ua en ru

Аваков виступає за зміну законодавства про надання громадянства

Аваков виступає за зміну законодавства про надання громадянства Фото: Арсен Аваков (УНІАН)

Аваков прокоментував спрощення порядку надання громадянства РФ українцям

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков виступає за зміну законодавства про надання громадянства. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Переконаний, що восени, з початком роботи парламенту потрібно негайно вносити зміни в українське законодавство - більш чітко, твердо й недвозначно прописавши процедури надання і позбавлення громадянства, непохитні права громадян України - незалежно від чиєї-небудь волі в самій Україні і за її межами", - написав Аваков.

Глава МВС також прокоментував той факт, що Росія оголосила про спрощену процедуру отримання громадянства для українців.

"Якщо після трьох років війни, смертей і брехні принесених Росією українцям - все ще залишається той простак, нехай навіть говорить не так як я слобожанським українським суржиком, а чистою лінгвістичною російською - і він хоче возз'єднається з "матінкою Росією" - нехай! .. Терміново нехай бере собі російський паспорт! Тільки наше українське громадянство з такого роду вчинком сумісно бути не повинно. Ніяк", - написав міністр.

Росія оголосила про спрощену процедуру отримання громадянства для українців, народжених в СРСР. Потираючи ручки, кремлівськи...

Опубліковано Arsen Avakov 31 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Російської Федерації Володимир Путін підписав закон про спрощений порядок надання громадянства РФ українцям.