ua en ru

Аваков звільнив керівництво поліції Дніпра та області

Аваков звільнив керівництво поліції Дніпра та області Фото: Арсен Аваков ("УНІАН")

Аваков підписав відповідні накази

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звільнив керівництво поліції Дніпра та області. Про це Аваков повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Після попереднього розгляду по інцидентах і провокаціям в Дніпрі: вранці підписаний наказ про звільнення з посад: начальника управління поліції Дніпровської області, генерала Репешко; начальника міського управління поліції Дніпра, полковника Бідило; відповідних заступників щодо забезпечення громадської безпеки", - написав він.

Крім того, Аваков повідомив про призначення службового розслідування події. Зокрема, з цією метою, у Дніпро направлено комісію на чолі з головою департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

"Створена спеціальна слідча група і спрямована в Дніпро - для розслідування дій цивільних осіб і їх координаторів в рамках порушених кримінальних проваджень. Результати будуть публічно оприлюднені", - написав він.

Після попереднього розгляду по інцидентах і провокаціям в Дніпрі: 1. Вранці підписаний наказ про звільнення з посад: ...

Опубліковано Arsen Avakov 10 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі призначили проведення службового розслідування дій поліції під час проведення масових заходів 9 травня, де в акціях до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні постраждали 14 осіб, серед них - 6 поліцейських і 8 учасників акцій.