ua en ru

Аваков розповів, що чекає на правоохоронців за участь у "політичних іграх"

Аваков розповів, що чекає на правоохоронців за участь у "політичних іграх" Арсен Аваков— український бізнесмен і політик, міністр внутрішніх справ України (kmu.gov.ua)

У співробітників МВС вистачає своїх завдань

Кожен правоохоронець, який буде помічений в участі у передвиборних процесах буде негайно відсторонений від роботи. Про це, як передає прес-служба МВС, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За словами міністра ні нацгвардія, ні поліція, а також прикордонники або рятувальники не будуть брати участь у політичних інтригах.

"Попереду передвиборний рік. Буде багато спекуляцій і спроб залучити правоохоронців до політичних процесів. Це не наша робота", - підкреслив Аваков.

Також він додав, що кожен, хто буде в цьому помічений – буде негайно відсторонений від роботи.

"Я хочу, щоб кожен це розумів. У вас є, що робити. Безпека людей і створення середовища, в якому буде комфортно жити – це основне наше з вами завдання. В цьому і є безперервність реформи", - запевнив міністр.

Нагадаємо, в 2017 році правоохоронні органи України зареєстрували на 25% менше розбійних нападів в порівняння з 2016 роком. Про це 27 січня на річній підсумковій колегії міністерства внутрішніх справ заявив міністр Арсен Аваков.