ua en ru

Аваков: стартував конкурс в Бюро протидії наркозлочинності

Аваков: стартував конкурс в Бюро протидії наркозлочинності Фото: Арсен Аваков

Перші співробітники БПН приступлять до роботи вже в кінці січня 2016 року

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про старт конкурсу в Бюро протидії наркозлочинності. Про це міністр МВС написав Facebook.

Аваков зазначив, що створення абсолютно нової структури є ще одним етапом у процесі формування нової системи Національної поліції.

"Основна функція БПН - боротьба з розповсюдженням наркотиків на всіх рівнях, а також збір і обробка інформації для кримінального переслідування винних у наркопреступлениях" - розповів він.

Глава МВС повідомив, що штат БПН буде сформований "з нуля". До відбору не будуть допущені до 80% співробітників УПНОН, щодо яких проводяться службові розслідування підрозділами внутрішньої безпеки МВС.

"Конкурс на посади в бюро відкритий як для цивільних осіб, так і для досвідчених оперативних працівників і слідчих. Он-лайн анкети приймаються на сайті МВС з 30.10.2015 за 13.11.2015", - додав Аваков.

ПОЛИЦИЯ. БЮРО ПРОТИВОДЕЙСТВИЯ НАРКОПРЕСТУПНОСТИ. СТАРТ КОНКУРСА!Создание абсолютно новой структуры - Бюро противодейст...

Posted by Arsen Avakov on 30 октября 2015 г.

Міністр підкреслив, що кандидатів очікують многочисленнные тести. Порівняно з відбором в патрульну поліцію, відбір в БПН буде "ускладнений" тестом благонадійності, розробленим ізраїльськими фахівцями, і наркологічним тестом.

"Для співробітників БПН передбачена хороша мотивація у вигляді заробітної плати 9 - 12 тис. гривень та соціальний пакет поліцейського. Всі кандидати, які успішно пройшли відбір, будуть відправлені на 200-годинний курс навчання", - розповів Аваков.

Аваков: стартував конкурс в Бюро протидії наркозлочинностіПерші співробітники БПН приступлять до роботи вже в кінці січня 2016 року.

Нагадаємо, раніше глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков пояснив, як буде виглядати структура Національної поліції після реформи.