ua en ru

Аваков розповів про результати експертизи у справі про ДТП за участю машини Димінського

Аваков розповів про результати експертизи у справі про ДТП за участю машини Димінського Фото: Арсен Аваков (УНІАН)

Аваков заявив, що в машині виявлено сліди ДНК однієї людини

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про результати експертизи у справі про дорожньо-транспортну пригоду за участю машини бізнесмена Петра Димінського, повідомляє LIGA.net.

Так, за словами Авакова, в машині виявлено сліди ДНК тільки однієї людини і вони належать не тому, хто взяв на себе провину.

"Я не керую слідством. Але на сьогоднішній день мені відомо, що експертиза ДНК підтвердила, що в машині сліди ДНК однієї людини, і це не той чоловік, який заявив про те, що він був за кермом. Всі інші слідчі дії будуть проведені у відповідності з законом", - заявив Аваков.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявляв, що не сумнівається в об'єктивному розслідуванні смертельної ДТП за участю автомобіля бізнесмена, президента ФК "Карпати" Петра Димінського.

"Зараз, наскільки мені відомо, справа витребувана в Київ. Я думаю, що це додасть об'єктивності всім процесам. Мене про це поінформував міністр внутрішніх справ, і я не сумніваюся в об'єктивності розслідування", - сказав Порошенко.