ua en ru

Аваков розповів про провокації під час повернення Саакашвілі в Україну

Аваков розповів про провокації під час повернення Саакашвілі в Україну Фото: Арсен Аваков (УНІАН)

Міністр заявив про затримання декількох десятків людей "спортивної статури"

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про провокації під час повернення екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі в Україну. Про це він повідомив в Facebook.

"Прикордонний перехід Шегені був узятий штурмом і народні депутати - збудувавши навколо себе юрбу - незаконно провели в країну близько 40 осіб, включаючи Саакашвілі і кілька іноземців. За фактом інциденту 16 прикордонникам і поліцейським довелося надати медичну допомогу", - заявив Аваков.

За його словами, прикордонників і поліцейських намагалися вивести з політичного процесу і заборонили застосовувати зброю і силові дії на учасників масових акцій біля кордону. Крім того, Аваков заявив про затримання декількох десятків можливих провокаторів.

"Ми блокували і затримали кілька десятків людей "спортивної статури", які приїхали на кордон влаштувати "махач", - резюмував міністр.

Видит Бог, вчера я старался сделать все, чтобы вывести пограничников и полицейских из политического процесса. Да, я за...

Опубліковано Arsen Avakov 10 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Авакова, що Михайло Саакашвілі повинен з'явитися в пункт пропуску "Шегині" та пройти процедуру оформлення або прибути в підрозділ Міграційної служби.