ua en ru

Аваков звинуватив телеканал "Інтер" у прокремлівській інформаційній кампанії

Аваков звинуватив телеканал "Інтер" у прокремлівській інформаційній кампанії Фото: Аваков звинуватив "Інтер" у прокремлівській пропаганді

За словами Авакова, співробітники "Інтера" виконували замовлення Кремля

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звинуватив телеканал "Інтер" у прокремлівської інформаційної кампанії. Про це глава МВС написав на своїй сторінці Facebook.

"Російські журналісти, які формували інформаційну політику "Інтера" виконували замовлення Кремля по інформаційному знищення тих, кого російське керівництво вважає своїми головними ворогами", - заявив Аваков.


За його словами, головними мішенями російської пропаганди були Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк і Арсен Аваков. Проти них і низки інших українських політиків співробітники "Інтера" Марія Столярова і Леонід Муравйов зі своїми московськими кураторами та керівниками ДНР організували хвилю чорного піару.

"Першим в цьому "темнику" знаходився пакет брудних матеріалів на секретаря РНБО Олександра Турчинова. Також в замовленні стоять прізвища з пакетом, скомпоновані російськими профі брудом, екс-прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голови Комітету ВРУ з питань культури і духовності Миколи Княжицького, голови Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського та інших", - уточнює Аваков

Він припустив, що подібні замовлення могли відпрацьовуватися й іншими проросійськими ЗМІ, "які досі досить впевнено почувають себе в Україні".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні склали список "Ворогів преси".