ua en ru

Аваков обіцяє, що матеріальне становище співробітників МВС погіршуватися не буде

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, посилаючись на домовленості МВС з керівниками комітетів Верховної Ради, що матеріальне становище співробітників міліції погіршуватися не буде.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, посилаючись на домовленості МВС з керівниками комітетів Верховної Ради, що матеріальне становище співробітників міліції погіршуватися не буде. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

"Згідно з домовленостями, враховуючи складну оперативну обстановку в державі та необхідність зміцнення професійного ядра працівників міліції, матеріальне забезпечення працівників органів внутрішніх справ залишиться на колишньому рівні і погіршуватися не буде", - сказав він.

Аваков зазначив, що чутки про погіршення матеріального забезпечення працівників міліції викликані поширенням у ЗМІ проекту постанови Верховної Ради "Про заходи по стабілізації економіки, скорочення бюджетних витрат та інтенсифікації державного управління", який внесений групою нардепів.