ua en ru

Аваков призначив Андрія Крищенка новим главою поліції Києва

Аваков призначив Андрія Крищенка новим главою поліції Києва Фото: Андрій Крищенко

Київську поліцію очолив екс-начальник поліції Харкова

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков призначив начальником Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрія Крищенка. Про це Аваков написав на своїй сторінці в Facebook.

"На основі подання Глави Національної поліції України Хатії Деканоїдзе, наказом міністра призначив сьогодні - заступником голови Національної поліції України - начальником Головного управління Національної поліції в місті Києві - Андрія Крищенка", - написав Аваков.

Як повідомив Аваков, Крищенко раніше очолював поліцію Харкова.

"Я впевнений, що це правильний вибір! 9 місяців тому я призначив Андрія Крищенка начальником міліції міста Харкова. Сьогодні можу повторити кожне слово зі свого поста від 6 квітня: "Призначив нового начальника міліції м Харкова. Андрій Крищенко. Патріот і справжній офіцер... Крищенко - мій вибір для Харкова в ці непрості часи. На допомогу новій команді, що формується", - написав Аваков.

Як зазначив Аваков, за героїзм, проявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі Крищенко нагороджений орденом "За мужність" III ступеня.

"Такі офіцери - нова якість української поліції!", - додав міністр.

На основе представления Главы Национальной полиции Украины Хатии Деканоидзе, приказом министра назначил сегодня - Заме...

Posted by Арсен Аваков on 15 декабря 2015 г.

Нагадаємо, вчора начальник Київського поліцейського главку, генерал Олександр Терещук був звільнений з посади, на основі клопотання голови Національної поліції України Хатії Деканоїдзе.