ua en ru

Аваков має намір з січня 2015 р. скасувати ДАІ у Хмельницькому "у його теперішньому вигляді"

Аваков має намір з січня 2015 р. скасувати ДАІ у Хмельницькому "у його теперішньому вигляді" Джерело фото:Flickr
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має намір з січня 2015 р. в якості експерименту скасувати управління Державтоінспекції в Хмельницькому "у його теперішньому вигляді", перетворивши управління в поліцейську службу.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має намір з січня 2015 р. в якості експерименту скасувати управління Державтоінспекції в Хмельницькому "у його теперішньому вигляді", перетворивши управління в поліцейську службу. Про це він написав у своєму Facebook.

"Перший крок затверджено до проведення в Хмельницькому. У місті буде перший експеримент. Буде скасовано ДАІ у його теперішньому вигляді. Нова патрульна поліцейська служба, оснащена новими автомобілями, обладнанням, а головне - новими функціями. Спрощені реєстраційні процедури. Впровадження системи електронного контролю за засобами ПДР. Стартувати треба з січня. Роботи і не вирішених до кінця деталей багато. Буду просити вас поменше критики, побільше конкретики і допомоги від суспільства, від кожного з вас, і все у нас вийде. Успіх реформи залежить не тільки від закордонного досвіду, але, перш за все, від нас з вами. Як ми це приймемо і адаптуємо у себе в країні. Спочатку в Хмельницькому, потім у Києві, далі - скрізь", - написав він.

Нагадаємо, за даними радника міністра внутрішніх справ Зоряна Шкіряка, реформа міліції в Україні займе три роки і буде проведена до 2017 року.